For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen


CostaRicaReiser -Skandinavias Costa Rica ekspert

Costa Rica Reiser er din vei til paradiset Costa Rica. Vi som jobber i Costa Rica Reiser har bodd og jobbet i Costa Rica i åtte år og har arrangert reiser dit siden 2006. Med flere tusen glade kunder fra Sverige, har ryktet spredd seg og de senere årene har vi fått flere og flere gjester fra Norge. Som et resultat av det har vi nå åpnet et søsterselskap i vårt kjære naboland Norge, nemlig CostaRicaReiser. I Sverige jobber vi under navnet SweTours og er i dag landets største reiseselskap av skreddersydde reiser til Costa Rica.

Vårt motto er at ingenting er umulig og vi gjør vårt ytterste for å virkeliggjøre alle drømmeferiene i dette fantastiske landet. Variasjonen er enorm da man i løpet av en ferie kan bade i to verdenshav, det Karibiske Hav og Stillehavet, og oppleve mange spennende eventyr mellom dette.

Vi skreddersyr komplette reiser etter dine ønsker men vi har også ferdige pakkereiser som avholdes hvert år i januar – februar, der hele reisen skjer med Skandinaviske guider som alle har bodd i Norge før de flyttet til Costa Rica. Vi ordner flotte sol- og badeferier som kan kombineres med mange spennende eventyr inn i regnskogen og rundt vulkaner. Den aktive typen kan bli med på dyphavsfiske, surfe, dykke, kjøre Canopy (taubane), se mye dyreliv og noen av de vakreste fuglene i hele verden rett utenfor døra.

CostaRicaReiser samarbeider med SweTours.com og Reseshopen.se som har mer enn 30 års erfaring i reisebransjen, og som behandler informasjon vedrørende Costa Rica på telefon +46 (0) 651 14055, mandag – fredag mellom kl. 09.00 – 17.30.

For svensk informasjon, se: www.swetours.com


Hjertelig velkommen til Costa Rica, vårt eget lille paradis.

Hilsen CostaRicaReiser med personale.Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.