For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Monteverde tåkeskog

Mer enn 2500 ulike arter av planter og ca 450 av dem er orkidéer. Denne urørte regnskogen er et naturparadis for dyr og mennesker. Hele skogen er dekket av ulike moser og andre vekster. Fra de gigantiske trærne slynger lianene seg ned i den fuktige luften mot den grønne matten som dekker hele bunnen i regnskogen. Monteverde har også mengder av dyr. Her finnes det mer enn 425 arter fugler, tusenvis av insektarter, og utallige reptiler og pattedyr, inklusivt jaguar, tapir, nesebjørn, tukaner, kolibrier, dovendyr, apekatter, padder, sommerfugler og fuglearten Quetzal. Monteverde er et av de få stedene i verden hvor Quetzalen lever, og den beskrives som en av de vakreste fuglene i verden. Monteverde er en såkalt tåkeskog. Det kommer av at den ligger høyere enn 1400 meter over havet og at tåka nesten alltid dekker skogen.

Våre turer til Monteverde legges til en del av regnskogen hvor dere får ta spaserturer inn i den, hvor man har bygget hengebroer som strekker seg over dalbunnene og gir en fantastisk utsikt over landskapet. Dere kan til og med besøke et sommerfuglmuseum hvor dere kan se mengder av Costa Ricas sommerfuglarter samlet i et gigantisk drivhus. Det finnes også en åpning i skogen hvor kolibrier fores med nektar. Her kan dere stå og beskue de seks ulike artene av disse flotte fuglene der de henger helt stille i lufta rundt dere.

Vil dere ha litt mer fart og spenning så finnes her landets lengste trekronetaubane (canopy). Monteverde Canopy har totalt 14 ulike taubaner, den lengste er på 770 meter og 80 meter høy på det høyeste punktet. Dette er et utrolig heftig eventyr for hele familen å ta del i.

Monteverde grenser til Barnas Regnskog, et svensk prosjekt som ble startet i 1987 av noen svenske skoleungdommer som samlet inn penger for å bevare regnskogen som senere omdefineres til naturvernområder i Costa Rica og rundt om i verden ellers. I dag er Barnas Regskog 300 kvadratkilometer stor og inngår i Monteverdes bevarte område på 1100 kvadratkilometer, «Area Conservación de Monteverde»

For mer info om hotellet i Monteverde, klikk her!Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.