For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Surfeparadiset Santa Teresa

Langt borte fra alle store komersielle hotell og masseturisme, ligger Santa Teresa. Lengst sør på den lange stillehavsstranden ligger byen innbakt i herlig natur. Dette naturskjønne og avslappende surfeparadiset er helt utrolig og det perfekte tilfluktssted fra storbyenes stress. Her møter du de lokale surferfamiliene, ryggsekkturister og profesjonelle surfere fra hele verden, og mengder av kjendiser fra Hollywood som flyr hit fra paparazzifotografene for å nyte Santa Teresas herlige ro og atmosfære.

I Santa Teresa tar man seg helst frem gående eller i en firhjulstrekker på de humpete grusveiene som slynger seg gjennom byen. Her finnes det mange enkle, men flotte restauranter, barer, kafeer og butikker. Nattelivet er moderat men det finnes noen klubber og barer som har åpent hver kveld. Men som regel stenger de tidlig da de fleste vil stå tidlig opp dagen etter og bruke dagen. På hvert hjørne er det en surfebutikk eller surfeskole, og tilbudet er stort uansett om du er nybegynner eller proff, det finnes noe for enhver smak.

Rundt omkring i Santa Teresa er det mange flotte eventyr å oppleve. Både Montesuma og Mal Pais ligger i nærheten og er verdt et besøk når man først er her. Montesuma har et utrolig flott fossefall som man kan oppleve i løpet av en dagsutflukt. I Santa Teresa er, foruten surfing, til og med yoga en av de største aktivitetene og vi kan tilby både enkeltleksjoner eller 1-2 ukers kurs i både surfing og yoga med noen av de beste lærerne i landet. Og ta en ridetur på stranda i solnedgangen er noe helt spesielt.

Vi i Costaricareiser har det privilegiet at vi kan tilby de aller beste stedene å bo i Santa Teresa, alle stedene ligger rett på stranden i det beste miljøet man kan forestille seg. Alle boenhetene er svenskeide og dere kommer til å bli tatt imot med åpne armer av utleier. Vi kan tilby bungalows på stranda med en fantastisk utsikt ut over havet, ulike drømmehus med private basseng og en yoga-plattform som ligger herlig innbakt i palmene i hagene. Og selvsagt ligger alle husene på stranda.

For mer info om bungalows på stranda, klikk her!

For mer info om de to drømmehusene, klikk her!

Santa Teresa er et paradis som man ikke må gå glipp av!Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter: