For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Tamarindo

Er et av Costa Ricas største turiststeder, her finnes et bredt utvalg av det meste dere kan ønske dere. I byen er det omtrent 1500 fastboende. I høysesongen jul, nyttår og påske er det omtrent like mange turister som lokalbefolkning i Tamarindo. Men selv når det er som mest med folk er det betydelig færre folk her enn i hvilken som helst charterdestinasjon i Europa. Gågata som ligger helt nede ved den lange, hvite stranden, er fyllt av butikker, restauranter, barer og klubber. Her finner du et stort utvalgt av både lokale og internasjonale restauranter og det friskeste nattelivet blant Costa Ricas turiststeder, med fest hver kveld, om det er det man ønsker. Vil dere ta det litt roligere så finnes det koselige kafeer nede på stranden. Her kan dere nyte en kaffe eller en såkalt «Naturale», en ferskpresset fruktdrikk av bl.a. ananas, mango og vannmelon. Om dagen kan du alltid sole deg, bade, surfe, eller shoppe i gågata.

Tamarindo ligger bare 20 minutter syd for Flamingo og hotellet Flamingo Beach Resort. Om dere ikke er ute etter det glade nattelivet hver kveld, anbefaler vi at dere bor i Flamingo og reiser til Tamarindo de dagene dere vil shoppe eller ønsker litt mere liv og lyst.

Vil dere derimot bo i Tamarindo, kontakter dere oss og ber om et hotelltilbud. De fleste utfluktene vi anbefaler kan helt fint gjøres fra både Flamingo og Tamarindo.

For mer info om hotellet Flamingo Beach Resort, klikk her!Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.