For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Fiske i stillahavet

07.00 traskar 10 stycken förväntansfulla fiskare ner till Flamingo Marina för att ge sig ut på Stilla havet. De har hyrt en  50 fot lång fiskebåt så att alla får plats på samma båt. Fiskeintresset varierar från stort till; jag åker mest med för att få titta på när de andra fiskar och kanske få se delfiner. Men alla är lika glada och spända när de lämnar hamnen. På eftermiddagen vid poolområdet så möts jag  igen av ett gäng glada leenden och får höra historier om hela dagen. Fisket har det inte varit något fel på alls, 2 stycken stora  Dorado och fyra Tonfiskar (Bonito) har fångats under dagen.

-Tyvär ingen Marlin eller Sailfish men det blir det nästa gång säger en och skrattar.

-Vi såg ju två stycken valar som hoppade bredvid båten , massor av delfiner och havssköldpaddor så fisket var ju bara en liten del av den här underbara dagen  säger en annan.

Alla är mer än nöjda och under middagen på kvällen på Golden Shrimp i grannbyn Brasilito så hör man flera fiskehistorier och då är fiskarnas storlek uppe på en 50-60 kg minst. Den här restaurangen är lite speciell och härlig för att alla bord är placerade på stranden och man sitter och äter under stjärnorna med Stillahavets vågor som slår emot stranden bara några meter bort. Det märks snart vilka som har haft en lång dag på havet då många trötta ögon lämnar oss och åker hem till hotellet och de sköna sängarna efter en utmärkt middag.

/Pelle

Kommentering är stängd.

Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter: