For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Hotellene vi samarbeider med holder høy standard både i forhold til fasiliteter og personale. Samtlige er utvalgte av Costaricareisers personale som har mange års erfaring i bransjen og stiller høye krav til helhetsinntrykket og at våre gjester skal få det beste ut av oppholdet deres i Costa Rica.

En kritthvit strand eller det herlige bassenget? Flamingo Beach Resort byr på hyggelige og vanskelige valg i løpet av ferien din. Flamingo by, det lille paradiset, byr på det beste av det beste. Her kan du enten sole deg, bade eller bare nyte. Du kan i tillegg bli med på mange, spennende dagsutflukter fra hotellet. Hvis du ikke vil ut på noen større eventyr så finnes de mye å sysselsette seg med på dette 4-stjerner hotellet, som for eksempel spa, tennisbane, treningsstudio og ikke forglemme den 1,6 km lange stillehavsstranden der solen byr på en vakker solnedgang rett utenfor hotellet hver kveld.

Bussreisen omkranses av fantastisk utsikt når du reiser opp til Arenal og hotell Monte Real i den lille byen La Fortuna. Når du kommer tilbake etter en tur til den 72 m høye fossen med samme navn, La Fortuna, er det skjønt å ligge i de naturlig oppvarmete kildene og nyte en ferskpresset fruktdrink samtidig som du ser opp mot toppen av vulkanen Arenal.

Hotellet Villas del Caribe i Puerto Viejo er innbakt i det karibiske strandklimaet med alle sine palmer og grønne farger. Det er en fryd å våkne om morgenen, gå ut på balkongen og se solen som stiger opp av det Karibiske hav. På veien dit omkranses veien av bananplantasjer og vel fremme møtes du av de smektende tonene fra Bob Marley og reggaemusikk.Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.