For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Herlige bungalows på Santa Teresas strand

Bungalows med altan rett på stranden 1-4 personer. Bungalows med uteplass 1-6 personer.

Dette her er noen av de koseligste bungalowene som finnes i landet. Å sitte på den store, private altanen rett på stranden og se på solnedgangen i Stillehavet, gjør dette til noe helt spesielt. Santa Teresa handler om sol, bading, yoga og nytelse. I disse herlige bungalowene har du det absolutt beste utgangspunktet for alt er rett utenfor døra di. Det er kun disse tre bungalowene som ligger direkte på stranda i hele Santa Teresa. Det er en promenade på to minutter til Santa Teresa sentrum og det første huset du ser er en kafé med skamgod kaffe, perfekt til frokosten. Bungalowene er svenskeide og dere vil få en førsteklasses mottagelse av utleier og hennes familie. Ønsker du å foreta noen utflukter, finnes det mange alternativer som du kan bestille på forhånd eller på stedet med vertinnen, som har mange års lokalkunnskap om utflukter og eventyr. Det finnes til og med en yogaplattform som man kan få benytte om man ønsker noen leksjoner, som også kan bestilles gjennom vertinnen.

Bungalower med altan direkte på stranden

Begge bungalowene ligger direkte på stranden med en stor altan som vender mot stranden og Stillehavet. Utenfor har alle bungalowene private hengekøyer, utemøbler, parasoll, grill og solstoler slik at du kan nyte stranden og varmen fullt ut! Inne er det et stort rom pluss et soveloft. Det finnes to queen-size senger, en i rommet og en oppe på loftet. Gratis klimaanlegg og trådløst internett med egen laptop. Dusj med varmt vann, wc, takvifte og safe. Alle bungalowene har kjøkken med kokeplater, kjøleskap, fryser, kaffetrakter, brødrister og kjøkkenutstyr ellers. Rengjøring 7 dager i uka og nattevakt.

Bungalow med uteplass

Likt utstyrt som de to andre bungalowene men med en ekstra queen-size seng i rommet, slik at inntill seks personer kan sove. Denne bungalowen har ikke altan men er i stedet større innvendig. Den ligger litt bak de to andre bungalowene, så du må gå 10 meter for å komme til stranden.

Måltider: Ingen

Bar: ca 200 meter til nærmeste strandbar

Restaurant: Nei

Basseng: Nei

Romservice: Nei

AC (rom): Ja

TV: Nei

Prosjektor og DVD: Ja

Takvifte: Ja

Safe i rommet: Ja

Varmt vann: Ja

Resepsjon: Nei

Supermarked: Ca 300 meter

Yoga: Ja

Skikkelig bra surfing: Ja

Parkering: JaFyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.