For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Drømmehus på stranden i Santa Teresa

Det store huset med strandtomt for 1-10 personer. Det lille huset med strandtomt for 1-8 personer.

Alt du kan ønske deg rett på stranden i Santa Teresa. Disse to utrolige husene herlig omfavnet av palmene på stranden. Her kan du få hagebesøk av både apekatter og iguaner som gjerne vil forsyne seg av bananene som vokser i hagen. Framfor hvert hus finnes det et stort og herlig basseng, det finnes til og med en uteplass med biljardbord om dere ikke vil være hele dagen i havet og surfe. Med husene finnes det tilgjengelig, om man ønsker det, privat kokk, massør, surfe- og yogainstruktør som kan leies inn. Foran de to husene finnes en stor yogaplattform som man fritt kan bruke. Husene er svenskeide og dere kommer til å få en førsteklasses motakelse av utleieren og hennes familie. Ønsker du å foreta noen utflukter, finnes det mange alternativer som du kan bestille på forhånd eller på stedet med vertinnen, som har mange års lokalkunnskap om utflukter og eventyr.

Det store drømmehuset

I dette fantastiske huset kan du åpne opp glassdørene på fremsiden helt, slik at kjøkkenet og hele stuen blir liggende åpen ut mot det store bassenget og uteplassen som vender mot stranden. Her kan du ligge i sofaen og nyte sola, og om det skulle bli for varmt så forflytter du deg bare noen meter til en solstol i skyggen av palmene. Her finnes det utendørs og innendørs spisebord samt en stor grill. Huset har fem soverom med queen-size seng i hvert av dem. Fire av soverommene ligger i andre etasje og har balkong mot bassenget, mens tre avrommene er suiter med privat toalett og dusj. Huset er utstyrt med prosjektor og DVD, samt gratis klimaanlegg og trådløst internett med egen laptop. Dusj med varmt vann, wc, takvifte og safe. Kjøkkenet har kjøleskap, fryser, stor komfyr med ovn, kaffetrakter, brødrister og kjøkkenutstyr ellers. Rengjøring 7 dager i uka og nattevakt.

Det lille drømmehuset

Deet «lille» huset har også to etasjer og med alle soverommene i overetasjen, hvor inntil åtte personer kan sove i fire queen-size senger. To av soverommene er suiter med privat toalett og dusj. I underetasjen, som er halvt åpen mot hagen og bassenget, ligger kjøkken og stue. Huset er ellers likt utrustet som det store huset.

Måltider: Ingen

Bar: ca 600 meter til nærmeste strandbar

Restaurant: Nei

Basseng: Ja

Romservice: Nei (kan leie privat kokk)

AC (rom): Ja

TV: Nei

Prosjektor og DVD: Ja

Takvifte: Ja

Safe på rommet: Ja

Varmt vann: Ja

Resepsjon: Nei

Supermarked: ca 200 meter

Yoga: Ja

Skikkelig god surfing: Ja

Parkering: Ja

Avstand til sentrum: 200 meter

Avstand til strand: 50 meterFyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.