For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

The Suu Hotel

Superior rom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-4 personer

Dette helt nye hotellet ligger i fantastisk koselige omgivelser i Manuel Antonio. Det er veldig moderne innredet og har et vakkert bassengområde og en koselig restaurant. Den lille, vakre stranden, Biesanz Beach, ligger bare 5 minutters gange gjennom den praktfulle naturen. Hotellet tilbyr gratis shuttle til og fra Manuel Antonio strand og by i høysesongen. Herfra kan du kan du dra rett inn i Manuel Antonio nasjonalpark på guidete turer eller bare begi deg på egenhånd til noen av de fantastiske strendene som ligger inne i parken. Et perfekt alternativ for deg som vil koble av og unne deg litt luksus på ferien!

Superior rom. Du kan velge om du vil bo i første etasje i rom med terrasse og utsikt mot hagen, eller i andre etasje der du vil ha en flott utsikt mot havet fra balkongen. Rommene er lyse og moderne innredet med fantastiske baderom. Rommene er utrustet med en queen-size seng, gratis klimaanlegg, gratis trådløst internett, kabel-TV, dusj, wc, hårtørker, safe, kaffetrakter, klokkeradio med dokkingstasjon for iPod, rengjøring 7 dager i uka.

Juniorsuiter. Disse rommene har også terrasse med utsikt mot hagen, eller med en flott havutsikt fra den store balkongen. Juniorsuitene er likt utrustet som Superior rom men er i tillegg utrolig romslige og høyt under taket. De har en king-size seng, en sovesofa og baderommet er utstyrt med badekar. Dette er et godt alternativ for familier.

Måltider

Frokost

 • Bar: Ja
 • Restaurant: Ja
 • Basseng: Ja
 • Spa-behandlinger: Ja
 • Romservice: Nei
 • AC (rom): Ja
 • TV: Ja
 • Safe på rommet: Ja
 • Varmt vann: Ja
 • Resepsjon: Ja
 • Parkering: Ja
 • Avstand til Manuel Antonio sentrum og strand: 2,4 km
 • Avstand til strand: 500 m
 • Etasjer på hotellet: 2
 • Byggeår: 2010

The Suu Hotel

Superior rom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-4 personer

Dette helt nye hotellet ligger i fantastisk koselige omgivelser i Manuel Antonio. Det er veldig moderne innredet og har en et vakkert bassengområde og en koselig restaurant. Den lille, vakre stranden, Biesanz Beach, ligger bare 5 minutters gange gjennom den praktfulle naturen. Hotellet tilbyr gratis shuttle til og fra Manuel Antonio strand og by i høysesongen. Herfra kan du kan du dra rett inn i Manuel Antonio nasjonalpark på guidete turer eller bare begi deg på egenhånd til noen av de fantastiske strendene som ligger inne i parken. Et perfekt alternativ for deg som vil koble av og unne deg litt luksus på ferien!

Superior rom

Du kan velge om du vil bo i første etasje i rom med terrasse og utsikt mot hagen, eller i andre etasje der du vil ha en flott utsikt mot havet fra balkongen. Rommene er lyse og moderne innredet med fantastiske baderom. Rommene er utrustet med en queen size seng, gratis klimaanlegg, gratis trådløst internett, kabel-TV, dusj, wc, hårtørker, safe, kaffetrakter, klokkeradio med dokkingstasjon for iPod, rengjøring 7 dager i uka.

Juniorsuiter

Disse rommene har også terrasse med utsikt mot hagen, eller med en flott havutsikt fra den store balkongen. Juniorsuitene er likt utrustet som Superior rom men er i tillegg utrolig romslige og høyt under taket. De har en king size seng, en sovesofa og baderommet er utstyrt med badekar. Dette er et godt alternativ for familier.

Måltider

Frokost

Bar: Ja

Restaurant: Ja

Basseng: Ja

Spa behandlinger: Ja

Romservice: Nei

AC (rom): Ja

TV: Ja

Safe på rommet: Ja

Varmt vann: Ja

Resepsjon: Ja

Parkering: Ja

Avstand til Manuel Antonio sentrum og strand: 2,4 km

Avstand til strand: 500 m

Etasjer på hotellet: 2

Byggeår: 2010


Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.