For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

SWE Tours

-Skandinavias Costa Rica-ekspert

I Costa Rica tas du i mot av en gjestfri kultur, paradisstrender og en helt fantastisk natur fylt av et spennende dyreliv i verdensklasse! Vi har arrangert reiser til Costa Rica siden 2005, og i år ønsker vi alle våre norske gjester velkommen! Alle arrangementene våre, slik som skreddersydde reiser, pakkereiser, golfreiser og eventyrreiser kan bestilles fra Norge. Vi ordner også flybilletter fra Norge.

Våre svenske resieledere er bosatt i Costa Rica, og bruker all den kunnskapen de innehar til å hjelpe deg med å finne de beste opplevelsene, vulkaner, regnskog og et storslagent dyreliv. For den aktive finnes golf, dykking, surfing, rafting, ridning, canopy (taubane) og mye mer. Nedenfor finner du et utvalg av våre reiser:

Skreddersydde reiser:
SWE Tours hjelper deg med å skreddersy din perfekte ferieopplevelse i et av Mellom-Amerikas og verdens mest spennende land, Costa Rica.
Vi skaper din drømmeferie etter dine ønsker, for eksempel et spennende eventyr i de dype regnskogene, eller en avslappende sol- og badeferie på en av de mange vakre sandstrendene i landet. Eller kanskje du vil ha en kombinasjon?

Pakkereiser: SWE Tours tilbyr også ferdige pakketurer til lave priser. Vår visjon om en avslappened sol- og badeferie med mange muligheter til eventyrlige utflukter har vært vår grunnidé siden vi begynte å arrangere pakkereiser til Costa Rica i 2005.

Eksklusiv eventyrreise: I løpet av 12 dager tar vi deg med på en reise utenom det vanlige! Fra kyst til kyst mellom to verdenshav – det Karibiske hav og Stillehavet. Turen går gjennom urregnskogen med rikt dyreliv, praktfulle trær og vekster, bading i en krystallklar regnskogselv langt inne i hjertet av jungelen, turer på elver med krokodiller og mye, mye mer.

Golfreiser: Alltid drømt om å spille golf på en PGA-bane slik som proffene? Hvorfor ikke gripe sjansen og kombinere din drømmereise med sol, bad og eventyr i tropiske Costa Rica? På grunn av vårt unike samarbeid med Hacienda Pinilla kan vi tilby svært gunstige golfreiser, på den vakre PGA-banen som er tegnet av den kjente golfbanedesigneren Mike Young.

Hjertelig velkommen til vårt eget lille paradis!

Vil du ha mer informasjon eller ønsker å bestille en reise, ta kontakt på:

info@swetours.com


Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter: