For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Paketresan 2011 med Swetours och Reseshopen kan börja.

Äntligen har alla landat och kommit på plats efter snöstormen i NY på vägen hit. 24 timmar sena anlände de sista med ett litet stopp i Houston på vägen till Costa Rica och Flamingo.

Nu har vi sovit ikapp och avnjutit en underbar välkomstmiddag i Mary Sols lounge . Här avsmakade vi en underbar trerätters middag medan solen gick ner i Stillahavet.
Dag nummer tre gryr och det är full fart i hotellets restaurang på morgonen när vi äter frukost berdvid stranden. Efter lunch seglar vi ut på det stora blå där vi bland annat får följe av pelikaner och delfiner som hoppar och leker framför katamaranen. När vi efter två timmar lägger till ute vid en egen strand så hoppar de flesta av gänget glatt i vattnet och snorklar eller badar lite medan skeppsgossarna lagar mat. Efter maten så seglar vi sakterligen hemmåt över stillahavet när solen går ner och sprider ett underbart sken över vattnet och himlen. I bussen ifrån hamnen till hotellet så är stämningen på topp och skratten ekar, väl framme på Flamingo Beach Resort så är det enda problemet; var kan vi nu gå och fortsätta den här underbara dagen? Svaret blir för de flesta middag på Mariner in. Jag lämnar alla runt halv tio och då är stämningen fortfarande på topp!
Tack och god natt. /Pelle

Kommentering är stängd.

Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter: