For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Paketresan dag 4.

Dag  nummer fyra gryr och efter frukost så går de flesta ur gruppen ner på Flamingostranden framför hotellet och lägger sig tillrätta i solen, en glad herre har till och med köpt en egen hängmatta som han nöjt sätter upp mellan två träd på stranden och lägger sig tillrätta i skuggan. Vågorna slår sakterliga in mot stranden,  vattnet i stillahavet håller ca 27 grader och svalkar precis lagom jämfört med luftens 34 plus i skuggan.


Klockan tidig förmiddag kommer en buss och hämtar upp åtta stycken glada personer i receptionen på hotellet. Nu ska här galopperas på Conchal strand. Ridturen som de ska göra tar ca 2 timmar och startar i grannbyn Brasilito. Alla blir tilldelade varsin häst och äventyren kan börja. Turen går genom skogen och upp för bergen.  Under färden får de  se och höra mängder av vrålapor. Turen avslutas på Conchal Strand och här galopperar de iväg längst stillahavsstranden ända fram till andra sidan där bussen står och väntar och det blir ett sorgligt adjö av sina nyfunna hästvänner för en del!

Kvällen avslutas med en middag på Happy Snapper, en fisk- och skaldjursrestaurang även den i grannbyn Brasilito. Samanhålningen på den här gruppen är underbar och alla är vänner som de blev redan på vägen hit. Så när vi sa ska vi äta middag ihop så blev det  hela 30st hungriga som slog sig ner till bords. Här avnjöts bland annat helgrillad Snapper och pasta med jätteräkor . Alla lämnade bordet mätta och belåtna, nästan för mätta då portionerna var både goda och gigantiska här.

Väl mött /Pelle

Kommentering är stängd.

Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter: