For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Costa Rica er et av Sentral Amerikas og verdens vakreste land. Vi skreddersyr din drømmeferie helt etter dine ønsker, eksempelvis et spennende eventyr i de dype regnskogene eller en avslappende sol- og badeferie på noen av de mange vakre sandstrendene i landet, eller hvorfor ikke en kombinasjon av begge deler? Mangfoldet av dyr og natur både på land og i vann i Costa Rica gir deg uendelige muligheter i løpet av reisen din. Å reise rundt i dette lille landet som ikke er større enn vel 13% av Norge, kan sammenlignes med å reise fra Asia til Skandinavia sett i forhold til variasjon i dyre- og planteliv. Et besøk ved en av verdens mest aktive vulkaner, Arenal, er en opplevelse som du sent kommer til å glemme. Akkurat som å nyte solnedgangen i Stillehavet.

Vi i Costaricareiser bistår deg med alt som trengs for å gjennomføre din drømmeferie, som fly, hotell, transport, utflukter, guider, måltider med mer.

Til høyre finner du våre mest populære rundreiser som vi anbefaler på det sterkeste. Men vi skreddersyr til og med din drømmereise etter dine egne ønsker.
Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.