For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Regnskog og strand

Dag 1: Velkommen til Costa Rica

Dere hentes på flyplassen i San José og blir kjørt til hotellet San Jose Palacio, 15 minutter fra flyplassen. Overnatting.

Måltider inkludert: Frokost.

Dag 2: San José til Tortuguero

Denne dagen får dere en spennende tur til magiske Tortuguero på den Karibiske siden. Navnet kommer av at området er et tilholdssted for store mengder skilpadder. Tortuguero ligger videre innbakt i et frodig kanallandskap.

Måltider inkludert: Frokost, lunsj, middag.

Dag 3: Tortuguero

I dag har dere muligheten til å bli med på en berikende båttur på kanalene, besøke Tortuguero by eller ta en gåtur i den dype regnskogen for å oppleve ulike dyrearter og planter. Hvis dere bare vil koble av kan dere gjøre det ved bassenget med en svalende drink og bare nyte lediggangen.

Måltider inkludert: Frokost, lunsj, middag.

Dag 4 : Tortuguero til Arenal

Etter frokost reiser vi gjennom et fantastisk landskap på veien mot den mektige vulkanen Arenal som er den mest aktive vulkanen i hele landet. Vel fremme ved hotellet Monte Real har dere hele ettermiddage fri til å rusle omkring i den flotte tropiske hotellhagen eller ta en tur inn til den lille byen La Fortuna.

Måltider inkludert: Frokost

Dag 5: Vulkanen Arenal

Denne dagen er full av muligheter, ut fra hotellet kan dere velge mellom mange hel- og halvdagsutflukter som canopy (taubane), besøke det fantastiske fossefallet i La Fortuna, ta en guidet tur rundt vulkanen eller bade i noen av de mineralske kildene som er varmet opp av vulkanen.

Måltider inkludert: Frokost

Dag 6: Arenal-Monteverde tåkeregnskog

Etter frokost begir vi oss med buss til Monteverdes regnskog og hotellet Sapo Dorado. Vel fremme vil dere kunne oppleve en utrolig natur, Monteverde har 2500 arter vekster hvorav 490 er orkidéer. Her er det heller ikke uvanlig å få se en kolibri når dere ute i hagen eller på en utflukt.

Måltider inkludert: Frokost

Dag 7: Monteverde

I dag har dere sjansen til å prøve landets lengste canopy, eller taubane som vi sier i Norge. Denne taubanen er bygd i trekronene og strekker seg over dalene midt i Monteverdes regnskog. Det lengste strekket er 700 meter langt. Man kan også beskue naturen gjennom å ta en guidet tur på hengebroer gjennom regnskogen, eller hvorfor ikke ri en tur først for deretter å besøke sommerfuglhagen?

Måltider inkludert: Frokost

Dag 8: Monteverde – Manuel Antonio

Nå drar vi videre til den vakre byen Manuel Antonio og dens fantastiske strand. Byen begynner oppe på et fjell og strekker seg nedover en lummer dal til den lange stranden og slutter ved inngangen til Manuel Antonio nasjonalpark. Så her trenger du ikke være rastløs. hvis stranden og surfingen ikke gjør deg trett, kan du alltids ta på deg skoene å ta en promenade i nasjonalparken.

Måltider inkludert: Frokost

Dag 9-13: Manuel Antonio

Hele dager til å slappe av eller gjøre flere utflukter. Besøk Manuel Antonio nasjonalpark, ta en mangrovetur, slappe av på strendene, fiske, dykke eller surfe er bare noen av aktivitetene her. Valget er ditt!

Måltider inkludert: Frokost

Dag 13: Manuel Antonio – San Jose

Etter frokost drar vi tilbake til San José der dere har ettermiddagen fri til shopping, byvandring, musébesøk eller noe annet.

Måltider inkludert: Frokost

Dag 14: Hjemreise

Transfer til Juan Santamaria International Airport for å fly hjem til Norge. Ha det bra, Costa Rica!

 

Priser voksen fra: 10 495 NOK

Priser barn fra: 5495 NOK

 

 

Prisen inkluderer transfers, overnatting og måltider som beskrevet.

 

 


Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.