For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

TV4 håver inn fisk i Costa Rica

I samarbeid med Costaricareiser og Pelle som guide har TV4s program «Fiskedrag», med Mikael Odell i spissen, vært i Costa Rica og spilt inn to fullspekkede fiskeprogram. I utgangspunktet var det meningen at det skulle lages ett program, men vi fikk så mye fisk så det endte opp med at det ble to program i stedet for.

Vi begynte reisen i den sørlige delen av Costa Rica ved stillehavskysten i Puerto Jimenez og hadde noen skikkelige dagers fiske her nede. Mikael fanget blant annet sin første Dorado fra kano.

Etter det fløy vi via San José og videre til Flamingo på den nordlige stillehavskysten for ytterligere noen dagers fiske.

”Nej nu är det dags för en FETING!…” siterer vi Mikael Odell, og slik ble det. Mikael forbedret kanofiske til et helt nytt nivå og fanget Striped Marlin fra kano midt ute på Stillehavet. Etter en dag fyllt av ikke mindre enn 16 Doradoer, ble det en herlig grillfest i solnedgangen på Flamingo strand. En utmerket måte å avslutte en flott fiskedag på.

På denne reisen fikk vi all den fisk en kan tenke seg: Striped Marlin, Sailfish, Dorado, Roosterfish og mye mer. Vi så også knølhvaler, havskilpadder og en masse delfiner.

Programmet ble sendt på TV4 Sport i mai 2010 og har siden blitt sendt i reprise mange ganger.Mikael fisker Marlin fra kano:


TV4 Fiskedrags hjemmeside: www.tv4play.se/fiskedrag
Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.