For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

Vulkanen Arenal og Monteverdes regnskog 2-dagers tur

Dag 1: Arenal. Vi forlater hotellet om morgenen og tar oss gjennom Costa Ricas flotte landskap til den nordlige delen av landet og vulkanen Arenal. Allerede på lang avstand kan vi se Arenals topp tårne seg framfor oss. Etter lunsj besøker vi byen La Fortuna og den fantastisk vakre fossen som er der. Fossen La Fortuna har en fallhøyde på 72 meter ned i en krystallklar lagune der man kan ta seg en dukkert om man skulle ønske det. Frem mot ettermiddagen drar vi til den andre siden av Arenal for å få litt etterlengtet avslapping i et vulkansk spa, hvor det kan fristes med flere vulkansk oppvarmede mineralkilder. Middagen kommer vi til å spise mens vi ser opp mot vulkanen med håp om å få se et utbrudd når mørket faller på. Arenal er berømt for sitt stadig ‘dårlige humør’, ofte hører man buldringen fra vulkanens indre. Man kjenner virkelig moder jords krefter når hele bakken vibrerer under et utbrudd. Med litt hell er det stjerneklart når mørket faller på og du kan se den glødende lavaen renne ned langs vulkanens topp. Etter middag er det på tide å ta inn på hotellet for å sove før eventyrene fortsetter.

Dag 2: Monteverde. Etter frokost drar vi videre rundt Arenalsjøen mot Monteverdes regnskog. Hva sier dere til 490 arter sommerfugler, 2500 ulike plantearter hvorav ca 500 av dem er orkidéer? Her får dere en guidet vandring på hengebroer gjennom regnskogen. Med litt hell vil dere få se apene som svinger rundt i lianene i de 100 meter høye trærne, og kolibrier som suger nektar fra orkidéer. Etter lunsj besøker vi en sommerfuglhage med en stor del av de kjente sommerfuglartene i området samlet i et gigantisk veksthus. Før hjemreisen besøker vi en liten åpning i regnskogen der man har satt opp matstasjoner med ‘nektar’ til kolibrier. Her kan du bare stå og nyte mens ulike arter kolibri flyr fritt rundt omkring deg og forsyner seg av skålene. Og så er det bare å tusle tilbake til bussen og begi seg i vei tilbake til hotellet.

Dette er den perfekt utflukten for den som vil se store deler av Costa Rica og ha et intimt møte med dyr og natur.

Dagene omfatter og inkluderer: Transport samt alle avgifter.

DAG 1. Lunsj, La Fortuna foss, vulkansk spa med varme kilder, middag og en overnatting på hotell med utsikt mot vulkanen.

DAG 2. Frokost, guidet tur i regnskogen, lunsj, sommerfuglhage, kolibri spotting

Ta med: solbeskyttelse, badetøy, myggspray, bekvemt fottøy, kleskift, toalettsaker og ikke glem kameraet.

*Arenal og Monteverde kan også gjøres som enkeltutflukter eller over flere dager. På våre pakkereiser har vi alltid 2-dagers turen med norsk- eller svenskspråklige guider.
Fyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.