For bestilling og informasjon:
info@costaricareiser.com
Telefon: +46 651 140 55*
*Costa Rica info av Reseshopen

To turer i en! En favoritt på våre pakkereiser

To favoritter på en dag. Her slår vi sammen et utrolig møte med dyr og natur, og kombinerer det med et interessant og morsomt besøk på et kaffebrenneri. Dere begynner dagen med reisen til nasjonalparken Palo Verde. Her tar dere dere frem på elva Tempisque i båt. I tørketiden er Tempisque elva et av Costa Ricas viktigste vanningshull for nesten alle dyr i området. Store mengder trekkfugler stopper her på sin vandring mellom nord og sør. Som en brakkvannselv gir elva næring og liv til en lang rekke planter og dyr. Og selvfølgelig er da dette beskyttede området hjemsted for tusenvis av ulike arter. Båtturen varer omtrent 2,5 timer og dere vil sitte komfortabelt i en lav elvebåt. Dere kommer til å ha gode muligheter til å, øye til øye, få se opp til fem meter lange krokodiller, iguaner, tre arter apekatter samt et uhyre rikt fugleliv og mye mer. Denne turen er uforglemmelig for den som er interessert i å se ville dyr på nært hold ute i det fri og på naturens egne premisser.

Etter lunsj drar dere videre til et kaffebrenneri og dere får bli med på en meget interessant guidet tur gjennom kaffens reise fra bønne til kopp. Hele anlegget er økologisk og man jobber hardt for å holde kvaliteten på toppnivå. Dere vil få se hvilken utrolig jobb og slit det ligger bak kaffen før vi får den servert hjemme i Norge. Turen avsluttes med en prøvesmaking av ulike sorter helt nymalt kaffe.

OBS! Denne kombinasjonen krever et minimum av 6 personer for mindre grupper. På våre pakkereiser har vi alltid kombinasjonen med norsk- eller svenskspråklige guider.

Dagen omfatter og inkluderer: transport med luftkondisjonering, alle inngangsbiletter og avgifter, engelsktalende guide, båtturen, lunsj og kaffeturen.

Ta med: Kamera, kikkert, og solbeskyttelseFyll inn opplysninger for å få et prisoverslag på reisen din

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Avreise
-

Returreise
-

Antall rom
Antall voksne
Antall barn 0-17 år
Barn i alderen
År År År År År År År År

3 ting du ønsker å gjøre i ferien (valgfritt)

Spambeskyttelse:
Hvilken bokstav kommer etter:Vi er glade for at du valgte costaricareiser.com!
Vi er nå en del av swetours.com.
Vi flyttet med DEG i tankene.
Du vil nå få en større variasjon og bedre service på vår nye, norske versjon.
Klikk her for å henvises til din nye opplevelse.